fbpx

Woollahra Council

Client:
Woollahra Council
Designed By:
Allen Jack + Cottier
Duration:
4 Weeks

Project Details

SHEETH was requested to complete the refurbishment of Redleaf customer service area at the Woollahra Council chamers in only 4 weeks. An aesthetic and functional face lift with a fast tracked construction programme. We lowered the existing counter in the reception area and cladded it with black matt Porcelain ‘Nero Assoluto’ and installed a light box and a smoke mirror skirting below, new lighting and extensive joinery througout. The newly designed space also includes multi-functional meeting hubs for brainstorming and client liaison.

Project Gallery

Project Gallery

Let's Start Building

We’ll make it a fulfilling experience

Subscribe

Get access to company insights, be inspired, receive maintenance tips & more.