fbpx

Vincent Young Relocation

Client:
Vincent Young
Designed By:
Gray Puksand
Duration:
3 weeks

Project Details

SHEETH delivered the office fit-out for Australia’s highly ronowned law firm, Vincent Young in an incredibly fast pace 3 week program. The objective was to maximise the re-use of fitout items retained from their original fit-out, in accordance with their Sustainability policy. We completed the project re-using 70% of the original tenancies glazing, acoustic wall lining, metal framing, joinery, workstations and furniture. We considered this project a huge success as it was completed in accordance with the program, within budget, defect free and with sustainability as the key objective.

Project Gallery

Project Gallery

Let's Start Building

We’ll make it a fulfilling experience

Subscribe

Get access to company insights, be inspired, receive maintenance tips & more.