fbpx

STANMORE RESIDENCE

Client:
Confidential
Architect:
Studio Prineas
Duration:
34 weeks

Project Details

When the ‘new’ harmoniously meets the ‘old’, the result is a marvellous piece showcasing enhanced space and design. That is exactly what our project team has created at our newly completed residential project in Stanmore, NSW.

The scope of works for this striking residence involved demolition of 50% of the existing structure, building a new extension, construction of the ground floor studio, renovation of the existing building and pool and installation of new decking. Despite the existing structure not being perfectly level, the team worked in a collaborative manner on this project which ensured a cohesive final product and seamless project delivery.

SHEETH was thrilled to partner with Architects Studio Prineas to bring this project to life in 8 months. Key design features of the build comprised floor to ceiling steel windows, Spotted Gum hardwood flooring, Blackbutt decking, Limestone pool coping and mosaic waterline tiles.

Project Gallery

Project Gallery

Let's Start Building

We’ll make it a fulfilling experience

Subscribe

Get access to company insights, be inspired, receive maintenance tips & more.