fbpx

Dermaviduals

Client:
Dermviduals
Designer:
Strutt Studios
Duration:
8

Project Details

We couldn’t be more delighted to present the new office for Dermaviduals. This is a stunningly clean, pared-back aesthetic focusing on small design elements and crisp surfaces.

The brief was to maximise the warehouse space so to do this we started by adding 80sqm more floor space through the installation of a mezzanine.

This stunning warehouse conversion on entry features a modern take on a dividing wall which creates the perfect amount of privacy within an open-concept area, whilst the juxtaposed textures enhance the design elements, creating a feature within the space. Without compromising on style, from this desire was born a modern, luxurious waiting lounge that creates a welcoming atmosphere, and puts comfort first.

Throughout the office whites and neutral tones complement each other to maintain a flawless aesthetic whilst bringing warmth to this treatment room. A classic herringbone design elevates a simple space to bring it a touch of class and luxury. The light fittings throughout have been meticulously selected, each creating an aura of a space as well as act as features within the broader design.

Project Gallery

Project Gallery

Let's Start Building

We’ll make it a fulfilling experience

Subscribe

Get access to company insights, be inspired, receive maintenance tips & more.